Serviciile de amenajari si design interior oferite de arhitectii CUB au ca prim scop transformarea interioarelor in incaperi moderne, cu un aer de optimism si eleganta ce invita la comunicare si deschidere.

Sunt interesat de proiecte similare cu cele din aceasta categorie
Nume*
Email*
Telefon*
Mesaj
 
Pub Topoloveni Arges

Proiect Pub Topoloveni, Arges (Cod: PUB)

Proiecte de arhitectura, amenajari si design interior - pub-uri realizate de CUB Architecture

AIHCB - Business Lounge Salon Proiect Arhitectura (Cod: AIH BL)

AIHCB - Business Lounge Salon Proiect Arhitectura

AIHCB - Salon Leonardo Da Vinci - Proiect Arhitectura (Cod: AIH LDV)

AIHCB - Salon Leonardo Da Vinci - Proiect Arhitectura

AIHCB - Salon Aurel Vlaicu (Cod: AIH AV)

Proiect Arhitectura - Salon Aurel Vlaicu

In colectia noastra de amenajari interioare si proiecte case sau proiecte de arhitectura pentru diverse tipuri de imobile veti regasi cele mai noi tendinte in domeniu si tehnologii de ultima generatie. Ne inspiram din arta decorativa si arhitectura moderna internationala, puse in slujba unui maxim de confort, accesul la functionalitati moderne si sofisticate.

Fiecare detaliu este gandit sa asigure un plus de confort si sensibilitate spatiilor amenajate, de la felul in care cad luminile la armonizarea nuantelor peretilor si a obiectelor. Imbinarea materialelor cu texturi diferite, orientarea deschiderilor, obiectele decorative moderne sau traditionale cu o patina discreta a timpului sunt de asemenea valorificate astfel incat spatiile amenajate sa fie originale, moderne si mai ales interesante.