Scos din tiparul clasic, acest proiect propune o abordare atipica, pentru a deservi functionalitatea standardizata pe parcursul a zeci de ani, si, in acelasi timp de a induce un suflu modern, contemporan. Organizata in jurul unei curti interioare centrale, cabinetele pentru copii sunt dispuse in parter, cu acces direct, vizual si fizic in gradina, iar cabinetele pentru adulti sunt situate la etaj, cu acces prin intermediul cite unei pasarele pe terasa proprie. Corpul administrativ este integrat in parterr, in partea opusa cabinetelor, cu acces separat exterior cit si cu deschidere catre gradina. Zona de acces / receptie este tratata cu sticla pentru a putea lasa accesul vizual catre interior-exterior, astfel spatiul prelungindu-se.

Adauga la Proiecte favorite

Clinica PSI Proiect Arhitectura

Folosim fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experienţă mai bună online și pentru a îmbunătăți acest site. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul asupra utilizării cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați pagina Despre cookie
OK