Pe suprafata de 500 mp in forma trapezoidala se propune amenajarea unui showroom Citroen in zona Berceni. Proiectul a pornit de la ideea crearii unui spatiu cat mai primitor, zona de asteptare fiind amenajata asemenea unui living. Rosul ales accentueaza zona de asteptare, oferind o atmosfera cat mai primitoare. Parterul este destinat in totalitate clientilor, oferind o zona de receptie si 5 birouri. Legatura dintre parter si etaj se face printr-o scara metalica balansata asezata in coltul ascutit al caldirii. Supanta destinata spatiului de birouri are si ea amenajata o zona de relaxare. Iluminarea se face pe o singura latura. Spatiul mai este vitrat si in zona vestica, pe unde se face trecerea automobilelor din service.

Adauga la Proiecte favorite

Proiect Amenajare Citroen Showroom

Folosim fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experienţă mai bună online și pentru a îmbunătăți acest site. Continuând să utilizați acest site, vă dați consimțământul asupra utilizării cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați pagina Despre cookie
OK